вівторок, 25 січня 2011 18:35

Через невиконання вимог безпеки в "Домодєдово" порушено кримінальну справу

Через невиконання вимог безпеки в "Домодєдово" порушено кримінальну справу

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу у зв'язку з невиконанням вимог щодо забезпечення транспортної безпеки в московському аеропорту "Домодєдово".

Відповідне повідомлення розміщене на офіційному сайті відомства.

"У рамках цієї кримінальної справи будуть перевірені дії керівників і рядових співробітників органів внутрішніх справ на транспорті та інших посадових осіб, які повинні були забезпечувати охорону громадського порядку і вживати профілактичних заходів", - йдеться у повідомленні.

Також слідство збирається ретельно перевірити роль керівництва "Домодєдово" і його служби безпеки, які повинні були забезпечити безпечне перебування громадян у будинках і на території комплексу.

Крім цього, в повідомленні зазначено: "Не виключено, що надалі ця кримінальна справа буде об'єднано з основним кримінальною справою, порушеною за фактом вчинення терористичного акту в аеропорту "Домодєдово".

Нагадаємо, у понеділок о 15.32 за київським часом у московському аеропорту "Домодєдово" стався теракт. Щодо причин та перебігу трагедії висували різні версії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Через невиконання вимог безпеки в "Домодєдово" порушено кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі