середа, 19 жовтня 2011 14:41

Колишній в'язень напав на донецького таксиста і відкусив йому вухо

Колишній в'язень напав на донецького таксиста і відкусив йому вухо

Частиною вуха пожертвував молодий донецький таксист, намагаючись вирватися із зубів зловмисника – в буквальному розумінні. І хто знає, чим би все закінчилося, якби поруч. завдяки щасливому випадку, не опинився співробітник карного розшуку Кіровського райвідділу міліції Донецька, який разом з перехожими, що відгукнулися на заклик про допомогу, затримав нальотчика на місці події. Про це повідомили у прес-службі МВС у Донецькій області.

Ввечері 27-річний шофер віз додому жінку. Потім він підібрав ще одного пасажира, який "голосував" на дорозі. Оскільки місце поряд з водієм було зайняте, молода людина сіла на заднє сидіння.

"Не встигла машина рушити по маршруту, як раптом задній пасажир обхватив таксиста руками і одночасно упився зубами в його вухо. Шокований цією витівкою водій послухався наказу і з'їхав з дороги на темне узбіччя. Жінка, що виявилася свідком події, настільки злякалася, що дивом вибралася з небезпечного таксі через вікно", - розповіла Алла Єрошенко з прес-служба Донецького МУ ГУМВС.

За її словами, продовжуючи утримувати свою жертву за вухо, зловмисник зажадав "касу", але шофер вже оговтався, і надав відсіч. Вирвавшись з чіпких обіймів, залишивши при цьому на пам'ять грабіжникові шматочок вуха, хлопець вибіг з машини і привернув до себе увагу людей гучними криками.

В цей час злочинець намагався завести автомобіль, проте в нього це не вийшло. Оперативник з командою добровільних помічників затримали зловмисника прямо в машині.

Як повідомив начальник Кіровського РВ Володимир Зіборов, 29-річний затриманий виявився раніше неодноразово судимим жителем Пролетарського району. Відносно нього порушена кримінальна справа відразу за трьома статтями КК України: ст.187 "Розбій", ч.3. ст.289 – "Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства" та ч.3 ст.357 "Незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом". Максимальний термін, який йому загрожує – 12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Колишній в'язень напав на донецького таксиста і відкусив йому вухо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі