Ексклюзиви
середа, 19 червня 2019 18:56

Був п'яний "в хлам": розповіли про поліцейського, який вбив у ДТП родину

Був п'яний "в хлам": розповіли про поліцейського, який вбив у ДТП родину
Поліцейський Євген Калінін, який спровокував смертельну аварію під Херсоном, працює старшим оперуповноваженим в Кримському ГУНП (Херсон). Фото - npu.gov.ua

Поліцейський Євген Калінін, який спровокував смертельну аварію під Херсоном, був п'яний. Про це повідомив активіст Роман Синіцин у Facebook.

"П'яний в хлам "мусор" вчора вбив родину, трьох осіб – 9-річну дівчинку і її батьків. Сам залишився цілий, врятували подушки в BMW. Звуть Калінін Євген Олександрович. Працює старшим опером в Кримському ГУНП (Херсон). До цього працював в Каланчацькому райвідділі області. Від огляду відмовився", - повідомив активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині у смертельну аварію потрапили поляки

Також розповів цікаві подробиці з біографії винуватця смертельної ДТП.

"Що цікаво, батько цього "мусора" - колишній керівник поліції Херсонщини Олександр Калінін. Кажуть, має родинні зв'язки з добре відомим нам нардепом від БПП і екс-мусорським генералом Паламарчуком Миколою. Саме його помічник, Павловський, один із організаторів вбивства Каті Гандзюк", - додав Сініцин.

Аварія сталася 18 червня на трасі Скадовськ-Каховка. Там біля селища Миколаївка зіткнулися автомобілі "ВАЗ 21099" і BMW. Загинули чоловік і жінка. Їхня 9-річна донька дістала важкі травми, померла в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Був п'яний "в хлам": розповіли про поліцейського, який вбив у ДТП родину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути