пʼятниця, 15 січня 2021 16:03

Була жінкою-святом: фото українки, яка загадково загинула в Італії
3

В Італії у місті Лоді Веккьо знайшли мертвою 52-річну  Валентину Король 11 січня. Жінка зникла вночі напередодні
Фото: facebook.com/livemissing
В Італії у місті Лоді Веккьо знайшли мертвою 52-річну  Валентину Король 11 січня. Жінка зникла вночі напередодні
В Італії у місті Лоді Веккьо знайшли мертвою 52-річну  Валентину Король 11 січня. Жінка зникла вночі напередодні

Розповіли про життя українки 52-річної Валентини Король, яку знайшли мертвою в Італії. Родичі вважають смерть жінки дивною, бо вона була "людиною-святом". Ніколи не жалілася на життя, хоча жила не досить добре.

Валентина Король прожила в Італії кілька років і "хотіла жіночого щастя". 5 років тому вона познайомилася з уродженцем Туреччини 60-річним Мехметом Мермером. Через деякий час вони одружилися. Після цього Валентина погарнішала і стала щасливішою. До 47 років не мала своєї сім'ї.

За попередніми даними місцевої прокуратури, причина смерті жінки - самогубство або нещасний випадок. Слідів насильницької смерті на тілі не виявили, пише Obozrevatel.

"У неї було складне життя, вона була самотня. Хоча в неї є рідні сестри, свого часу разом із батьками вони поїхали в Казахстан, а Валя залишилася в Україні. Вони навіть втратили зв'язок одне з одним, але завдяки соцмережам через багато років знайшлися. Я завжди їй радила: їдь до сестер, разом вам буде краще, але вона не хотіла", – розповіла її близька подруга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії знайшли мертвою зниклу українку

Кілька років тому Валентина переїхала жити до Італії. Прибирала будинки та квартири і доглядала людей похилого віку. Казала, що "хоче просто людського щастя, якого в неї раніше не було". 2 роки тому в чоловіка Валентини стався параліч. Після цього життя змінилося. Вона втратила роботу, іноді прибирала в сусідів, щоб заробити.

За словами сестри, 11 січня Валентина Король мала стати громадянкою Італії, а після цього повернутися в Україну. Хотіла купити квартиру. Привезти чоловіка на реабілітацію й зайнятися своїм здоров'ям. Але раптом перестала відповідати на повідомлення сестри. Згодом родичі дізналися про смерть Валентини через ЗМІ і соцмережі.

"Чоловік плаче. Я не розумію, що він каже по-італійськи. Писали, що спочатку сусіди знайшли її сумочку на лавці в парку і принесли її. А потім уже знайшли її тіло в цій канаві. Куди вона пішла? Вона свого собаку залишила вдома, але без нього вона нікуди не ходила. І чоловіка вона не залишала. Це дивно. Жодної депресії в неї ніколи не було. Вона була жінка-свято, ніколи ні на що не скаржилася, завжди усміхалася", – розповіла родичка.

В Італії у місті Лоді Веккьо знайшли мертвою 52-річну Валентину Король 11 січня. Жінка зникла вночі напередодні, чоловік звернувся в поліцію. Тіло виявили біля каналу Бальзаріна поблизу будинку, у якому мешкала українка.

Зараз ви читаєте новину «Була жінкою-святом: фото українки, яка загадково загинула в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі