четвер, 31 травня 2007 08:40

Бродський: Тимошенко платить "бютівцям" по $3 млн за складання повноважень

У четвер на з"їзді Блоку Юлії Тимошенко буде прийнято рішення про складення народними депутатами фракції БЮТ депутатських повноважень. Про це повідомила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

За її словами, з"їзд відбудеться орієнтовно о 16-17-й годині.

Тимошенко також наголосила, що вона не допускає ситуації, що хтось із депутатів фракції БЮТ відмовиться складати депутатські повноваження. "Я не допускаю цієї ситуації", - заявила вона.

Водночас депутат Київради Михайло Бродський стверджує, що за складання з себе депутатських повноважень Тимошенко платить членам своєї фракції від 1 до 3 мільйонів доларів.

Гроші пропонуються тим, хто відмовляється писати заяви, а таких у фракції БЮТ більше половини, заявив Бродський.

"Мені сьогодні (30 травня) стало відомо, що реалізація схеми, розробленої Тимошенко для розпуску Верховної Ради сьомого скликання, знаходиться під загрозою зриву, бо більшість членів фракції БЮТ не хочуть писати заяви про позбавлення себе депутатських повноважень", - заявив він.

"Відчуваючи, що ситуація виходить із-під контролю, вона пропонує всім відмовникам від одного до трьох мільйонів доларів компенсації", - повідомив Бродський.

Бродський також повідомив, що за його даними загальна сума видатків на ці цілі значно перевищує 100 мільйонів доларів, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Бродський: Тимошенко платить "бютівцям" по $3 млн за складання повноважень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі