четвер, 19 квітня 2007 11:57

Бродський: Тимошенко купила дочці будинок за місця у виборчому списку

Юлія Тимошенко заробила на торішніх парламентських виборах приблизно 120 мільйонів доларів. Грошима ні з ким не поділилася, зате обзавелася нерухомістю: купила будинок собі та дочці. Про це заявив лідер Партії вільних демократів, депутат Київради Михайло Бродський.

"На виборах заробила гроші і купила будинок на греблі. В березні. І дочці теж купила, також десь там" - сказав, зокрема, Бродський в інтерв"ю газеті "Сегодня".

На його думку, підрахувати, скільки Тимошенко заробила на виборах, нескладно.

"Береш прізвища депутатів, які точно платили за місце у списку. Зубик, наприклад, Гачків, Пестенко, Хмельницький. У них потрібно дізнатися, скільки вони заплатили. Суму одного з них помножити на кількість у списку, і побачиш, скільки Юля заробила на виборах, 120 або 130 мільйонів доларів. Ось тому вона хоче йти на вибори цього разу" - вважає Бродський.

При цьому він негативно відповів на питання, чи ділилася з кимсь Тимошенко, і уточнив, що її "касу стереже Турчинов".

Мотивуючи свої викривальні виступи, лідер вільних демократів відзначив, що він проти розділу України на дві частини, чого, за його словами, добивається лідер БЮТ.

"Я завжди боровся за Батьківщину, але моя Батьківщина - наша Україна, а її Батьківщина - це тоталітарна секта, схожа на Біле Братство Деві Марії Христос з її підручним Кривоноговим, роль якого при Тимошенко виконує Турчинов", - заявив Бродський.

Вчора Михайло Бродський виступив з новими звинуваченнями на адресу Тимошенко - цього разу в продажу місць в списку БЮТ.

17 квітня Бродський публічно погрожував Юлії Тимошенко, перервавши прес-конференцію лідерів демократичних сил після виступу лідера БЮТ Юлії Тимошенко, яка обнародувала текст звернення до Президента України Віктора Ющенка.

Бродський стверджує, що Тимошенко просила у нього гроші для підкупу суддів, пише Корреспондент.net.



Зараз ви читаєте новину «Бродський: Тимошенко купила дочці будинок за місця у виборчому списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі