середа, 09 листопада 2011 16:24

Британську зірку спорту посадили на 2 роки за участь у погромах

Британську зірку спорту посадили на 2 роки за участь у погромах

18-річна бігунка і спортивна зірка Великобританії Челсі Айвз засуджена до двох років тюремного ув'язнення за участь у лондонських погромах у серпні 2011 року. Її справа викликала особливий суспільний резонанс, тому що після її арешту стало очевидно, що автомобілі і магазини в країні громила не тільки молодь з бідних районів, а й нащадки цілком заможних сімей.

Челсі, будучи талановитою спортсменкою і співачкою, входила до числа восьми тисяч посланців літньої Олімпіади 2012 року в Лондоні і повинна була зустрічати гостей спортивного заходу. Дівчина встигла виступити в Палаті громад британського парламенту, зустрічалася з керівником британського Олімпійського комітету і мером Лондона. Вона могла і далі пишатися блискучою репутацією, якщо б не її власні батьки - дивлячись репортаж на британському телебаченні про заворушення в столиці, вони з подивом впізнали серед погромників власну дочку. Челсі Айвз жбурнула каменюку у вітрину магазину і заявила своєму другу, що це "найкращий день у її житті".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Молоді британці влаштували погром у центрі Лондону

Батьки дівчини не стали покривати свою дочку і після розмови з нею подзвонили в поліцію. Юна погромщиця не намагалася їх зупинити. Пізніше спортсменка зізналася в суді в крадіжках і умисному пошкодженні поліцейського автомобіля. Звинувачення в нападі на велорикші на площі Лестер-сквер з неї було знято.

Мати обвинуваченої заявила журналістам, що як і раніше любить свою дочку, але не розуміє, як її дитина могла вчинити щось подібне.

"З дитинства її виховували так, щоб вона вміла відрізняти погане від хорошого", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Британську зірку спорту посадили на 2 роки за участь у погромах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі