середа, 10 жовтня 2018 13:53

Британського шахрая затримали в Україні

Британського шахрая затримали в Україні
Столичні правоохоронці затримали 56-річного громадянина Вликої Британії. Його розшукували з 2015-го року за шахрайство. Фото - npu.gov.ua

Столичні правоохоронці затримали 56-річного громадянина Великої Британії.

Його розшукували з 2015-го. У своїй країні був заочно засуджений на 8 років в'язниці за шахрайство. Загальна сума збитків від злочинних дій чоловіка становить майже $98 тис., повідомили у прес-центрі Нацполіції.

"Чоловік переїхав до Києва ще 2014-го та разом із дружиною-громадянкою України проживав у орендованій квартирі. Аби заплутати поліцейських і приховатися від них, постійно змінював місця мешкання", - зазначають у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали іноземця, якого розшукує Інтерпол

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, у результаті яких їм вдалось встановити місце мешкання засудженого. Вирішується питання щодо його екстрадиції.

У Києві поліція заарештувала "шлюбного" афериста, який перебував у міжнародному розшуку. Ним виявився 32-річний громадянин Молдови. Шахрай ошукав майже 10 жінок із Києва. В однієї видурив $60 тис.

Зараз ви читаєте новину «Британського шахрая затримали в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі