середа, 15 квітня 2015 09:22

Британська авіація перехопила російські літаки

Британська авіація перехопила російські літаки

Британські винищувачі "Тайфун" (Typhoon) були підняті в повітря, після того як два російських військових літака були помічені поблизу британського повітряного простору

Про це повідомили у Міністерстві оборони Великобританії.

"Винищувачі "Тайфун" сил швидкого реагування Королівських ВПС злетіли сьогодні з авіабази Лоссимут, після того як були виявлені російські літаки, що летять поблизу повітряного простору Сполученого Королівства", - йдеться в заяві Міністерства.

"Королівські ВПС супроводжували російські літаки, поки вони не покинули зону інтересів Сполученого Королівства. Російські військові літаки не входили в повітряний простір Сполученого Королівства", - додали у заяві.

В цьому році британські військові літаки вже кілька разів піднімалися в повітря, щоб вивести російські літаки з британської "зони інтересів".

Також у вівторок Міністерство повідомило, що веде спостереження за російським есмінцем і ще двома кораблями в протоці Ла-Манш.

У повідомленні говориться, що есмінець "Сєвєроморськ", танкер і корабель підтримки проходять через протоку, повертаючись із Середземного моря.

Зараз ви читаєте новину «Британська авіація перехопила російські літаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі