пʼятниця, 20 вересня 2019 19:09

Брат підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної школярки зробив заяву

Брат підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної школярки  зробив заяву
Харків'янина 34-річного Олександра Світличного підозрюють у зґвалтуванні 12-річної школярки. Напав на дівчинку, коли вона поверталася зі школи. Фото - kharkov.politeka.net

Брат Олександра Світличного, якого підозрюють у згвалтуванні 12-річної школярки в Харкові, зробив публічну заяву. Руслан Світличний не вірить, що його родич міг скоїти такий злочин.

Вважає, що Олександра обмовили. Записав відеозвернення і виклав його в Youtube.

"4 вересня він продав свою квартиру на ХТЗ за $16 800, а після 6 вересня зник. І тільки після 13.09 з'ясувалося, що його утримують в поліції тільки на підставі домислів і підозр, не підтверджених ніякими доказами. Адвокат не діє, існування відеозапису не доведено, відео насильства немає", - стверджує Руслан Світличний.

За словами чоловіка, брата незаконно позбавили майна - грошей, які він взяв за квартиру. Вважає, що на його брата Олександра чинять психологічний тиск, можливо, методом шантажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування 12-річної школярки: нелюда упізнала однокласниця

"До його телефону і речей мали доступ треті особи, ці факти поліція і прокуратура навмисне приховують. Як доказ - відсутність судового рішення про взяття Олександра під варту", - говорить Руслан.

Тим часом, під час огляду місця події знайшли предмети білизни дівчинки, шматки скотчу, недопалки і порожню пластикову пляшку з-під пива.

Зараз всі знахідки передали на експертизу для встановлення ДНК ґвалтівника.

Подія трапилася 11 вересня близько 14.00 в районі вул. Велика Кільцева, 6 Б в Харкові. Там ґвалтівник напав на ученицю 8 класу школи №75, яка поверталася додому з уроків. Ударив дівчинку, затягнув в посадку і зґвалтував природним і неприродним шляхом. Постраждала була госпіталізована в лікарню невідкладної допомоги в стані після зґвалтування, з забоями скроневої області, носа і щелепи з лівого боку. Нападника затримали наступного дня. На його телефоні знайшли відео злочину.

Зараз ви читаєте новину «Брат підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної школярки зробив заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі