неділя, 22 вересня 2019 19:06

Браконьєри побили працівників національного парку

Браконьєри побили працівників національного парку
Під час нападу біля браконьєрів знаходилися прикордонники. Фото: News

В Одеській області браконьєри напали на працівників Національного парку "Тузлівські лимани".

Напад здійснили люди, які крадуть рибу за допомогою незаконного каналу. Про це розповіла в. о. директора національного парку Ірина Вихристюк, передає Думська.

"Люди, які незаконно видобувають кефаль на території НПП "Тузлівські лимани", напали на працівників нацпарку", - заявила вона.

Вихристюк також зазначила, що під час нападу, поруч з браконьєрами знаходилися троє прикордонників відділу "Курортне". Вона додала, що співробітники нацпарку перебували на підконтрольній їм території і не заходили в будівлі рибалок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці виявили більше тисячі метрів рибацьких сіток

Глава дослідницького департаменту нацпарку Іван Русєв в свою чергу наголосив, що браконьєрів, які вилучали тонни риби було 40, вони вирвали у співробітників держохорони парку фото- і відеокамери. Постраждалі виїхали до лікарні знімати побої.

У Національному парку Крюгер (ПАР) слон розтоптав браконьєра. Про смерть чоловіка розповіли його спільники-браконьєри. Пошукова група намагалася знайти тіло, але виявила лише людський череп і брюки. Тіло з'їли леви.

Зараз ви читаєте новину «Браконьєри побили працівників національного парку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі