субота, 07 лютого 2015 13:04

Боротьба за владу: терористи ДНР вбивають та викрадають один одного

У середовищі терористів "ДНР" триває міжусобний конфлікт. Ватажки активно заарештовують і розстрілюють бойовиків, які раніше брали участь у захопленні Слов'янська у складі диверсійного угруповання російського терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

Про це пишуть самі бойовики у групі Перший Слов'янський батальйон. За їх словами, всі командири батальйону були заарештовані ще у січні і тепер містяться в підвалі без суду і слідства.

"1 лютого. Комбат Тигр, ротний Байкер, замкомбата Бача і командир відділення управління Тоха 11-у добу перебувають під арештом. Офіційні звинувачення не винесені досі. Командування 7-ї бригади ігнорує прохання. Ніяких офіційних заяв не зроблено.

У розпал бойових дій підрозділ залишився без командирів, авторитет яких ніколи не піддавався сумніву. Всі спроби бійців достукатися до керівництва закінчуються провалом. Просимо розголосу", - написали в групі.

 

Там же повідомляється, що у Торезі був розстріляний один з бойовиків батальйону, так званий "офіцер ВСН" Сергій Паньшин з позивним "Їжак".

 

Бойовики "Першого Слов'янського батальйону" вважають, що їх свідомо посилає на забій командування, щоб позбутися від "Стрілківців".

"Поки командир Першого Слов'янського Батальйону "Тигр" незаконно перебуває під арештом, командування 7-ї Бригади знищує особовий склад. За 10 днів, від 2-го батальйону (комбат Кіт) в строю залишилися всього 40 бійців, 20 з яких новобранці. Крім того, третю мотострілкову роту (роту меблевиків) Першого Слов'янського батальйону за наказом того ж "геніального" командування віддали у 2-й батальйон", - пишуть вони.

 

Крім того, у групі також розміщено відеозвернення дружини одного з бойовиків з позивним "Спритний" до лідера ДНР Захарченка з проханням звільнити чоловіка. Жінка обурена, що солдат ВСУ обмінюють на полонених сепаратистів і відпускають додому, а її чоловік, який воював на боці терористів, сидить у в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Боротьба за владу: терористи ДНР вбивають та викрадають один одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі