середа, 12 листопада 2014 19:10

Бойовики за день 15 разів обстріляли позиції сил АТО, один військовий загинув - прес-центр АТО

Бойовики за день 15 разів обстріляли позиції сил АТО, один військовий загинув - прес-центр АТО
Фото: obozrevatel.com

Один український військовослужбовець загинув, ще четверо поранені в результаті обстрілу бойовиків в середу вдень на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"При виконанні спеціального завдання з виявлення, блокування та знищення незаконних збройних формувань ми втратили одного українського військовослужбовця, який пішов з життя через отримані поранення. Ще четверо поранених доставили в медичні установи", - йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці в Фейсбуці .

Ситуація в районі траси Бахмутка залишається складною, констатують в прес-центрі. Більшість з 15 обстрілів, здійснених протягом дня бойовиками, зосереджувалися на блокпостах, опорних та наглядових пунктах, які дислокуються в цьому районі.

"Бандити вели обстріл з мінометів і артилерії. Сили АТО наносили вогневі удари, придушували вогневі точки бойовиків", - відзначили в прес-центрі.

Крім того, з метою дестабілізації ситуації на Донбасі бойовики ведуть вогонь по мирних жителях регіону. Двічі з артилерії обстріляли Гранітне, з мінометів - Кримське. Інформація про постраждалих мирних жителів не надходила.

Також двічі були обстріляні захисники донецького аеропорту.

"Наші воїни вогнем змусили нападників відступити. Ми вжили додаткових заходів для посилення оборони цього стратегічного об'єкта", - підкреслюється в повідомленні.

На півдні зони АТО обстановка стабільна, робляться заходи для знищення диверсійних груп противника.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики за день 15 разів обстріляли позиції сил АТО, один військовий загинув - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі