середа, 19 листопада 2014 08:16

Бойовики обстріляли з "Градів" Бахмутку та блокпост біля Щастя

Бойовики обстріляли з "Градів" Бахмутку та блокпост біля Щастя
Фото: УНІАН

Минулої доби на Донбасі бойовики 43 рази порушили умови перемир'я, внаслідок чого загинули двоє українських військовослужбовців, ще 13 отримали поранення.

Про це на своїй сторінці у Facebook у середу вранці повідомляє прес-центр АТО.

Зокрема, бойовики з "Градів" вели вогонь по підрозділам, які боронять стратегічно важливу трасу Бахмутку, а також по блокпосту в районі Щастя.

Крім того, вибухи було чути й поблизу Донецького, Сокольників, перехрестя доріг Фрунзе-Кримське. Вночі продовжилась битва і за Донецький аеропорт.

"Не зважаючи на численні спроби терористів захопити цей стратегічний об'єкт, українські бійці встояли", - наголошується у прес-центрі АТО.

В той же час, бойовики істерично здійснюють лобові атаки, ведуть артилерійський вогонь по підрозділам військових неподалік Гранітного, натомість українська артилерія більше 40 разів завдала вогневих уражень противнику.

Продовжують обстрілювати найманці і мирних жителів. Відтак, мінометним вогнем було накрито селище Булавінське в той час, коли місцеві жителі отримували продукти та речі першої необхідності з гуманітарного вантажу. Також, під обстріли потрапили підрозділи бійців АТО в районі Углегорська, Каменки, Нікішиного, Малоорловки та Майорська.

Раніше повідомлялося, що бойовики скинули тіла своїх поплічників у шахту та активно обстріляли силовиків "Градами".

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли з "Градів" Бахмутку та блокпост біля Щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі