пʼятниця, 12 лютого 2016 08:14

Бойовики накрили з гранатометів надважливий пункт пропуску "Мар'їнка"

Бойовики накрили з гранатометів надважливий пункт пропуску "Мар'їнка"
Фото: tsn.ua

Російсько-терористичні війська обстріляли "Мар'їнку", щоб змусити штаб АТО закрити цей пункт пропуску.

Про це розповів речник штабу АТО Андрій Задубінний.

"За минулу добу наші опорні пункти в Мар'їнці 14 разів були обстріляні з гранатометів та стрілецької зброї, а також великокаліберних кулеметів. Близько 22-ї години з автоматичних гранатометів АГС-17 терористи відкрили вогонь саме по контрольному пункту в'їзду-виїзду "Мар'їнка"...

Наразі КПВВ "Мар'їнка" має надважливе значення, тому що це чи не єдиний пункт пропуску, який працює на Донецькому напрямку", - розповів Задубінний.

Він наголосив, що бойовики ведуть вогонь по КПВВ, щоб змусити закрити пункт пропуску і звинуватити Україну в повній блокаді окупованих районів Донеччини.

Окрім того, за його словами, під мінометним вогнем противника опинилися позиції сил АТО в Зайцевому, Красногорівці та Пісках. У Красногорівці бойовики застосували зенітну установку.

Із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог відкривав вогонь по українських укріпленнях в Троїцькому, Верхньоторецькому, Майорську, Новгородському, Луганському, Опитному та на шахті Бутівка.

На Маріупольському напрямку неспокійно було в районі Лебединського, Гранітного та Широкиного.

Усього протягом минулої доби проросійські найманці 53 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики накрили з гранатометів надважливий пункт пропуску "Мар'їнка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі