четвер, 04 грудня 2014 12:28

Бойовики лишилися двох "універсальних солдатів"

Бойовики лишилися двох "універсальних солдатів"
Фото: 5.ua

СБУ затримала диверсантів широкої спеціалізації. Двоє чоловіків займалися коригуванням та наведенням вогню, розвідкою та нападами на сили АТО.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Оперативна група СБУ затримала бойовика на прізвисько "Бук", який проводив розвідку місць дислокації українських вояків, маршрути пересування військової техніки. Зібрані дані інформатор передавав терористам. Перебуваючи у зоні бойових дій, "Бук" коригував прицільні обстріли українських позицій", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-центру, поблизу м. Краматорськ співробітники СБУ затримали ще одного бойовика – активного учасника терористичної діяльності самопроголошеної ДНР.

"Зі слів затриманого, 27-річний молодик добровільно вступив до незаконного збройного формування "Тигр". Під командуванням ватажка банди на прізвисько "Лєший" брав участь у бойових діях проти сил АТО, здійснював напади на українські блокпости, колони бойової техніки", - зазначають у службі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики лишилися двох "універсальних солдатів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі