середа, 15 квітня 2015 11:01

Бойовикам ЛНР нічим зайнятись: збивають власні безпілотники

Бойовикам ЛНР нічим зайнятись: збивають власні безпілотники
Фото: dt.ua

Російсько-терористичні війська протягом доби обстрілювали населені пункти Луганської області і, не розібравшись, намагалися збити власний безпілотник.

Про це йдеться на сайті голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"За минулу добу (14.04) бойові дії велися в кількох точках на лінії розмежування вогню в Луганській області. У Кримському спочатку після 15-ї години, а затим близько 8-ї вечора відбулися бойові зіткнення підрозділів українських силовиків із бойовиками. В ході зіткнень використовувалися стрілецька зброя (автомати, крупнокаліберні кулемети) та гранатомети.

У Троїцькому (Попаснянський район поблизу Дебальцевого) опорні пункти наших військових удень двічі були обстріляні з протитанкового гранатомета, а вночі – тричі з мінометів. Близько 10-ї вечора над позиціями наших силовиків з'явився ворожий безпілотник, по якому бойовики, не розібравшись, відкрили вогонь із кулеметів і 30-міліметрової пушки...

У другій половині дня в Попасній було чути залпи артилерії, що лунали з боку окупованого Первомайська. На контрольовану Україною територію снаряди не залітали (очевидно, бойовики проводили навчання). А на автодорозі Бахмутка в районі Новотошківки періодично вибухали міни", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бойовикам ЛНР нічим зайнятись: збивають власні безпілотники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі