понеділок, 01 вересня 2014 12:27

Бойовики оточили школу в центрі Горлівки

Бойовики оточили школу в центрі Горлівки
Фото: google.com.ua

Терористи оточили загальноосвітню школу в центрі Горлівки.

Про це інформує місцеве співтовариство Nova Gorlivka.

"09.45 Школа № 4 оточена бойовиками!!! Вулиці Пушкінська і Комсомольська перегороджені автомобілями, виставлене оточення. У будівлю школи побігло до двох десятків озброєних бойовиків. Цивільних в школі і біля - не бачили", - йдеться в повідомленні.

"Вінець творіння російської пропаганди !!!

Для чого весь цей кіпіш в 4 школі... а для того, щоб зняти перший дзвоник у школах Новоросії!!!

Привезли малу дівчинку, у коротенькому платтячку, дали їй дзвінок і приблизно 3 знімальні групи рашатв зняли перелякану дитину, яка дзвонить у дзвінок в оточенні натовпу терористів...

Чому це не зробили в 1 школі, тому що Аверс працює, дуже багато людей-свідків буде у цього фарсу", - наголошується в повідомленні.

Як передає Сайт міста Горлівки, зв'язок з керівництвом департаменту освіти наразі відсутній. Але за повідомленнями очевидців, дітей у закладі не було.

Нагадаємо, раніше прес-центр АТО повідомляв, що 1 вересня в місті Горлівка Донецької області в школах міста бойовики планують здійснити низку терористичних актів. Російських журналістів вже запросили.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики оточили школу в центрі Горлівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі