вівторок, 20 квітня 2021 14:15

Бив до втрати свідомості і ґвалтував: домашній тиран катував дружину

Бив до втрати свідомості і ґвалтував: домашній тиран катував дружину
Тиран постійно бив дружину до напівнепритомності та ґвалтував її Фото: pixabay.com

У Львові один із топпрацівників ІТ-галузі жорстоко катував дружину.

Коли потерпіла почала розголошувати це, то він забрав у неї дітей, повідомила правозахисниця, лідерка Жіночого руху "За майбутнє" Інна Суслова.

Потерпілу звати Маріанна. Її чоловік - заможний топменеджер з IT-сектора. Він постійно бив дружину до напівнепритомності та ґвалтував її. При цьому сусіди та знайомі подружжя стали на бік домашнього тирана. Кров на обличчі жінки очевидці називають "варенням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка з племінником викрали й 2 місяці катували праскою

"Пронизливі крики жінки та плач дітей, які донедавна бентежили та лякали сусідів, тепер ті ж самі люди назвали вигадкою. Поліція, органи опіки та суди теж ніби осліпли. Бо гроші вирішують не тільки матеріальні проблеми, а й те, жертва ти чи брехун. І не важливо, як було насправді", - написала Інна Суслова.

За словами правозахисниці, коли потерпіла наважилась розповісти про знущання, то чоловік забрав у неї дітей.

"Йому було мало знущань з жінки. Він пішов далі: щоб покарати її за спробу чинити опір та розголос про насильство – забрав дітей. З червня 2020 року Маріанна бачила дочок не більш як годину. І тепер вже вони зневажають та б'ють матір при зустрічі, бо так наказав батько", - додає правозахисниця.

Лідерка Жіночого руху повідомила, що для потерпілої Маріанни знайшли адвоката, який через суд добиватиметься покарання для домашнього тирана.

У Цвіжині на Вінниччині 35-річний чоловік забив до смерті 30-річну співмешканку. А пізніше заявив у поліцію, що знайшов жінку мертвою у дворі. Однак слідчі встановили причетність чоловіка до злочину й затримали його.

Зараз ви читаєте новину «Бив до втрати свідомості і ґвалтував: домашній тиран катував дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі