вівторок, 27 жовтня 2020 13:22

Біля ресторану зарізали 31-річного іноземця
5

Фото: kyiv.npu.gov.ua

27 жовтня, близько 3:00, у Києві, біля ресторану на вул. Шевченка, знайшли зарізаним 31-річного громадянина Грузії.

Підозрюваний утік з місця злочину на автомобілі Ford. Його і ще 3 товаришів затримали на трасі Київ - Чоп під час спеціальної поліцейської операції, розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

"Біля ресторану між 31-річним чоловіком із невідомим виник конфлікт. У ході з'ясування відносин незнайомець кілька разів вдарив опонента ножем, після чого втік. Потерпілий громадянин Грузії помер на місці події. Під час відпрацювання отриманої інформації вже через декілька хвилин ми чітко знали, хто причетний до скоєння злочину та те, що з місця події зловмисник поїхав автівкою. Ми встановили маршрут пересування підозрюваного та почали його переслідувати. Орієнтування відразу передали колегам із Київської області і затримали зловмисника на трасі за 55 кілометрів від Києва", - розповів Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки влаштували бійку зі стріляниною біля ресторану

40-річного громадянина Казахстану затримали. Він дає свідчення. Крім того, правоохоронці перевіряють законність його перебування на території України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до 15 років за ґратами.

У Дніпрі, на вул. Володимира Моссаковського, зарізали 26-річного чоловіка. Інцидент стався вночі біля кафе Simito Hall. Чоловіка в калюжі крові знайшов перехожий. З'ясувалося, загиблий відпочивав з компанією в закладі. У нього виник конфлікт з 31-річним знайомим. Бійка переросла в різанину. Потерпілий отримав глибоку колоту рану грудей.

Зараз ви читаєте новину «Біля ресторану зарізали 31-річного іноземця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі