пʼятниця, 10 лютого 2012 11:59

Біля берегів Єгипта затонув човен з туристами, капітан втік

Біля берегів Єгипта затонув човен з туристами, капітан втік

У Червоному морі, біля берегів Хургади (Єгипет), затонув екскурсійний підводний човен, на борту якого перебували 16 туристів з різних країн світу, передає ТСН.

Троє з пасажирів - родина з маленькою дитиною з Німеччини – загинули, інших вдалося врятувати.

За попередніми даними, через сильний шторм субмарина налетіла на коралові рифи, які пробили скло одного з ілюмінаторів, і човен затопила вода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля берегів Туреччини затонуло судно з українцями на борту: врятували лише 3-х

Коли пасажири зрозуміли, що судно заливає водою, вони самостійно розбили оглядове скло і вибралися назовні. Лише троє - чоловік з дружиною та дитиною – не встигли цього зробити.

Як повідомляється, капітан субмарини залишив борт одним з перших. Зараз він заарештований і вже дає свідчення в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Атлантиці знайшли 200 тонн срібла на борту затонулого корабля

Човен вийшов у рейс попри оголошене попередження про сильне хвилювання на морі.

Нагадаємо, величезний скандал у січні викликав вчинок капітана круїзного лайнера Costa Concordia: корабель з більш ніж 4 тисячами людей на борту підійшов занадто близько до берега, наскочив на риф і почав тонути, а капітан Франческо Скеттіно з найближчими помічниками залишили судно, кинувши сотні людей напризволяще.

Зараз ви читаєте новину «Біля берегів Єгипта затонув човен з туристами, капітан втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі