середа, 30 січня 2019 22:51

Били та тримали в холодній воді: поліцейські розкрили нелегальний центр реабілітації

Били та тримали в холодній воді: поліцейські розкрили нелегальний центр реабілітації
У Харкові незаконно утримували людей. Фото: Поліція

У Харкові викрили незаконний центр реабілітації.

Залежних людей доставляли на примусове лікування і утримували в центрі силою, повідомили в прес-службі прокуратури області.

Людей утримували в орендованому приватному будинку, розташованому в Немишлянському районі міста.

У в'язнів відбирали особисті речі, гроші та телефони. В разі опору били, не випускали на вулицю, тримали в холодній воді і неопалюваному приміщенні. З будівлі звільнили 25 осіб, серед яких 17-річний хлопець, дівчата 15 і 17 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських заробітчан поляк тримав у рабстві

За даними обвинувачів, правоохоронці затримали 35-річного жителя Великобурлуцького району, якого звинувачують в незаконному позбавленні волі і катуванні. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Організатору реабілітаційного центру загрожує до 10 років позбавлення волі.

На Полтавщині викрили два "реабілітаційних центра", де примусово стримували близько 40 осіб. Співробітники прокуратури провели низку обшуків з метою встановлення фактів незаконного позбавлення волі та обмеження особистої свободи громадян.

Зараз ви читаєте новину «Били та тримали в холодній воді: поліцейські розкрили нелегальний центр реабілітації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі