понеділок, 25 травня 2020 13:16

Били по голові, можливо, кастетом: напали на лікаря Інституту раку

Били по голові, можливо, кастетом: напали на лікаря Інституту раку
Лікаря били ззаду, виключно по голові. Фото:pixabay

На лікаря Національного інституту раку у Києві Анатолія Шудрака напали на вході до закладу вранці о 8-й год. 25 травня.

Нападали ззаду та били по голові, про це повідомив головний лікар Національного інституту раку Андрій Безносенко у Facebook.

За його словами, цей напад схожий на той, що скоїли на самого ж Безсоненка у березні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий в. о. керівника Національного інституту раку звернувся до правоохоронців через погрози та шантаж

"Національний інститут раку бачив багато, але ніхто не очікував, що о 8-й ранку, коли пацієнти та лікарі входять в клініку, перед головним входом відбувається напад на лікаря, мого заступника з хірургічної частини, доктора медичних наук, заслуженого лікаря України та лауреата Державної премії Анатолія Шудрака, який у 2010-15 роках працював головним військовим хірургом Міністерства оборони і майже рік, з самого початку війни, провів у зоні АТО", - написав Безносенко .

За його словами, були удари зі спини, виключно в голову, не виключено із використанням кастету. Лікар стверджує, що й замовники ті ж самі.

Комісія, в яку входить Шудрак А. А., зафіксувала в інституті нестачу матеріальних цінностей майже на 9 млн грн.

У Києві невідомі напали на головного лікаря Національного інституту раку Андрія Безносенка. Це сталося 11 березня, близько 22:00, біля під'їзду будинку, де мешкає лікар. На опублікованому ним відеозаписі з камери спостереження видно, як двоє чоловіків чекають на нього біля підʼїзду, а згодом один із них бризкає в обличчя Безносенка з газового балончика. Лікар намагається втекти, але нападники наздоганяють його.

Зараз ви читаєте новину «Били по голові, можливо, кастетом: напали на лікаря Інституту раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі