четвер, 25 червня 2020 08:12

Били і душили: у Німеччині напали на українців за відмову пити горілку

Били і душили: у Німеччині напали на українців за відмову пити горілку
У передмісті німецького Мюнхена двох українських далекобійників побили колеги з Польщі. Фото: patrioty.org.ua

У передмісті німецького Мюнхена двох українських далекобійників побили колеги з Польщі. Конфлікт стався після того, як чоловіки відмовилися випити з іноземцями горілки.

Внаслідок нападу українці отримали травми різного ступеня тяжкості, а одного з потерпілих госпіталізували, повідомляє Suddeutsche Zeitung.

Зазначається, що із пропозицією випити спиртного до двох далекобійників з України 47 та 60 років під час відпочинку підійшов 40-річний колега з Польщі. На відмову поляк розсердився та напав на чоловіків із залізним прутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі по-звірячому побили українця, який працює таксистом

Українцям вдалося дістатися своїх авто, однак, на допомогу полякові прийшов його 53-річний приятель. Разом нападники витягли з кабіни водіїв, побили ногами, ломом, одного спробували задушити рушником.

Свідки викликали на місце події поліцію, через кілька хвилин туди прибуло кілька патрульних авто. Зловмисників заарештували, нині вони перебувають під вартою. Попередньо, під час інциденту нападники були п'яні.

У Ґданську група поляків напала на будинок, у якому мешкають українські заробітчани. Внаслідок нападу постраждали кілька громадян України, а також поляк – власник фірми, який намагався заступитися за своїх працівників.

Зараз ви читаєте новину «Били і душили: у Німеччині напали на українців за відмову пити горілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі