пʼятниця, 02 серпня 2019 12:04

Била та кидала до собачої будки: мати знущалася над синами (18+)

Била та кидала до собачої будки: мати знущалася над синами (18+)
У Кривому Розі жінку звинуватили у систематичному побитті малолітніх синів. Вона все відкидає. Не знайшли слідів насилля і соціальні працівники. Фото - Politeka.net

У Металургійному районі Кривого Рогу жінка б'є своїх 3 і 5-річного синів шлангами і палицями. А молодшого навіть кидала до собачої будки. Сусіди запевняють, що кожного дня чують дитячий плач і крик.

Коли намагалися втрутитися, самі нарвалися на нецензурну лайку та отримали стусанів. Про це розповіла місцева мешканка Ірина Уманська.

"Сусіди згуртувалися проти насилля над дітьми. Не можна вже терпіти щодня ці крики, побої та приниження дітей. Мої спроби зафіксувати, як жінка гамселить свого 3-річного сина по голові, закінчилися подряпаним обличчям і руками", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо про долю хлопчика, з якого знущалася мати

Інші сусіди кажуть, жінка гарна мати, синів любить. Але може бути психічно неврівноваженою та начебто раніше лікувалася.

Родину перевірила соціальна служба. Запевняють, слідів насилля на дітях не виявили. Проте хлопчики педагогічно відсталі.

"Ми зібрали комісію, аби перевірити дітей та умови їхнього проживання. Оглядав сам особисто і лікар. Там немає жодних слідів насилля. У молодшого хлопчика на тілі виявили сліди від укусу собаки – на потилиці та трохи нижче грудної клітки. Думаю, ця ситуація - це просто конфлікт між сусідами", - розповів кореспондентові Gazeta.ua Роман Кость, керівник районної служби у справах дітей.

Надалі представники служби наглядатимуть за родиною. Дітей, на прохання матері, помістили до соціально-психологічного центру. Сама жінка в цей час приводить до ладу помешкання.

УВАГА! Відео містить нецензурну лексику!

У Малиновському районі Одеси жінка систематично знущалася над своєю 2-річною дитиною. Місцеві жителі викликали поліцію. Проте жодної реакції. За допомогою вони звернулися до волонтера Любові Любушкіної.

Зараз ви читаєте новину «Била та кидала до собачої будки: мати знущалася над синами (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі