середа, 21 квітня 2021 16:39

Бігав та імітував статевий акт з дорожнім конусом: чоловік дивним дійством налякав перехожих

Бігав та імітував статевий акт з дорожнім конусом: чоловік дивним дійством налякав перехожих
За словами очевидців, напад у чоловіка стався, коли він укладав тротуарну плитку поблизу супермаркету. Він роздягся, почав бігати колом, імітував статевий акт зі смітником і дорожнім конусом, кричав щось незрозуміле і навіть кидався на поліцейського Фото: скріншот із відео

У Новомиколаївці Запорізької області чоловік, який вкладав плитку біля супермаркету, несподівано почав поводитися дивно. Він влаштував справжній перфоманс і налякав людей.

За словами очевидців, напад у чоловіка стався, коли він укладав тротуарну плитку поблизу супермаркету. Він роздягся, почав бігати колом, імітував статевий акт зі смітником і дорожнім конусом, кричав щось незрозуміле і навіть кидався на поліцейського, який, мабуть, вичікував, коли чоловік трохи заспокоїться. Відео нападу у чоловіка виклали у Zabor Запорожье.

Однієї миті він навіть зняв труси й показав дупу правоохоронцеві, який спостерігав за його діями. Після цього чоловік ще трохи побігав, покричав кричалки, впав на тротуар і вивалявся в багнюці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичному переході натовп чоловіків "потряс" сідницями в стрінгах

Далі перформанс перейшов у другу стадію. Чоловік почав поводитися агресивно. У відповідь на зауваження правоохоронця він пожбурив у нього куртку, а потім накинувся з кулаками й ударом збив його з ніг. Після цього порушника громадського спокою упіймали правоохоронці.

У пресслужбі обласного управління поліції, розповіли, що чоловік попередньо є психічно нездоровим. За фактом події керівництвом обласної поліції призначено проведення службового розслідування у зв'язку з непрофесійними діями поліцейських.

У Мукачево Закарпатської області перед костелом бігала оголена жінка. Інцидент стався 23 березня. Подію зняли на відео випадкові перехожі. Жінка спочатку повністю роздягнулась на тротуарі перед костелом. Далі вибігла на пішохідний перехід, де махала руками та вигукувала: "Мільйонерам можна все".

Зараз ви читаєте новину «Бігав та імітував статевий акт з дорожнім конусом: чоловік дивним дійством налякав перехожих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі