пʼятниця, 22 жовтня 2021 19:11

Бігав сім років: затримали вбивцю таксиста, який втік після суду

22 жовтня на Харківщині затримали 30-річного чоловіка, який у 2014-му році вбив таксиста. А коли отримав вирок - утік і переховувався.

Останні сім років засуджений до 12 років в'язниці був у розшуку, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: hk.npu.gov.ua
  Поліцейські затримали харків’янина, який переховувався від суду за  вбивство таксиста в 2014-му році
Поліцейські затримали харків’янина, який переховувався від суду за вбивство таксиста в 2014-му році

"У грудні 2014 року зловмисник їхав в автомобілі таксі. Під час руху він декілька разів вдарив ножем таксиста, який від отриманих поранень помер у лікарні. Суд першої інстанції засудив підозрюваного на 10 років. Він подав апеляційну скаргу. Проте Харківський апеляційний суд скасував вирок першої інстанції та призначив йому покарання у 12 років позбавлення волі", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали в'язня, який утік під час етапу

Таке рішення суддів було неочікуваним для чоловіка, тому він вирішив оскаржити і його. І втік, додали у департаменті карного розшуку Нацполіції.

Автор: hk.npu.gov.ua
  Найближчим часом чоловіка направлять  до місць позбавлення волі для відбування покарання
Найближчим часом чоловіка направлять до місць позбавлення волі для відбування покарання

"Фігурант підтвердив, що про рішення суду йому відомо та зазначив, що не повинен його виконувати, оскільки в черговий раз оскаржує. Про те, що перебуває в розшуку - теж не знає", - розповіли оперативники.

Найближчим часом чоловіка направлять до місць позбавлення волі для відбування покарання.

Миколаївські поліцейські у Дніпрі затримали винуватця замовного вбивства первомайського бізнесмена. Зловмисник переховувася від поліції 13 років.

Замовника та виконавця вбивства затримали ще у грудні 2007-го. Суд виніс їм вирок - 15 років ув'язнення з конфіскацією усього майна. Третій злочинець зміг утекти.

Зараз ви читаєте новину «Бігав сім років: затримали вбивцю таксиста, який втік після суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі