четвер, 30 серпня 2012 12:59

Безробітний полтавець понівечив 12 могил
5

Огорожі відвозив здавати на таксі
Фото: Фото: Прес-служба МВС
Вкрадене здавав на пункт прийому металобрухту в районному центрі
Вандал понівечив 12 могил
Село знаходиться недалеко від райцентру

В селі Дібрівка Миргородського району Полтавської області 28-річний місцевий за останні два місяці зняв металеві огорожі з могил на місцевому кладовищі. Вкрадене здавав на пункт прийому металобрухту в районному центрі.

"Ходив на справу уночі. Бо цвинтар на видному місці, вдень хтось міг би побачити. Село невелике, всі одне одного знають. Деякі ділянки огорожі витягував руками, інші — розпилював ножівкою, носив додому частинами, - розказала Лариса Петренко із Миргородської міліції. - В міліцію звернулися жителі села. Почали шукати вандала серед непрацюючих та тих, які ведуть аморальний спосіб життя. Знайшли чоловіка на одному із пунктів прийому металобрухту в Миргороді, коли здавав метал. Дізналися, що обібрав дванадцять могил. Та це ще не все, може бути більше. Зараз опитуємо інших потерпілих".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вандали атакували швидкісний потяг "Хюндай"

Огорожі відвозив здавати на таксі.

''Село знаходиться недалеко від райцентру, кілометрів за п'ятнадцять. Найняв машину з причепом, - продовжила Лариса Петренко. - Їздив двічі. Заробив гривень двісті-триста. Решту вкраденого міліціонери знайшли вдома".

Чоловік ніде не працює. Живе в одній хаті з батьками. Має умовний строк покарання за крадіжку чужого майна. Тепер його можуть позбавити волі на строк від 3 до 5 років за наруга над могилою.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний полтавець понівечив 12 могил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі