вівторок, 13 березня 2007 09:19

Берлусконі судитимуть разом з його адвокатом

Сьогодні Сильвіо Берлусконі з`явиться перед судом. Колишнього прем`єр-міністра Італії знову звинувачують у хабарництві. Йому загрожує 8 років в`язниці.

Цього разу лаву підсудних ділить з політиком його власний адвокат - Девід Міллс. Прокуратура вважає, що ще будучи прем`єром Берлусконі дав йому хабар у розмірі $600 тисяч з тим, щоб той дав помилкові свідчення на двох інших судових процесах. Йдеться про корупційні скандали, пов`язані з ім`ям Берлусконі, які прогриміли ще у середині 90-х.

Проте обидва підсудних стверджують, що невинні. Берлусконі каже, що хабарів не давав, а його адвокат - що говорив правду і лише правду. Нинішній захист екс-прем`єра Італії упевнений, що звинувачення з політика вдасться зняти.

Берлусконі ставав перед судом загалом уже шість разів. За різними звинуваченнями, пов`язаними з корупцією. Винним його визнали тричі, проте рішення відмінялися через закінчення терміну давності або ж після подачі апеляції.

Термін давності у цій справі закінчується вже в лютому 2008-го року, передає радіостанція "Эхо Москвы".

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі судитимуть разом з його адвокатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі