Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2007 11:59

Березовський про Януковича: "Він же бандит, рецидивіст! Він у в"язниці повинен сидіти!"

Російський олігарх Борис Березовський вважає Віктора Ющенка слабким і дорікає йому в тому, що після приходу до влади він не змінив еліти. Про це Березовський сказав в інтерв"ю Главреду.

"Будь-яка революція і контрреволюція супроводжується зміною еліт. У Росії це відбувалося абсолютно логічно: разом з Єльциним на зміну партійним елітам прийшли інші еліти – і в політиці, і в бізнесі, і в засобах масової інформації. Коли Путін зробив контрреволюцію, на зміну колишнім, єльцинським елітам, прийшли інші еліти – гебешні. Це те, в чому я дорікав Ющенку, коли він прийшов до влади: йому необхідно було зробити необхідний крок – змінити еліти. І не соромитися цього!", - сказав Березовській.

На його думку, команда Ющенко програла. "Так, вони програли! Програли тому, що вони менш ефективні в порівнянні з іншою політичною і економічною системою донецьких...", - відзначив Березовський.

Він вважає, що Віктор Янукович є "прообразом шляху в стійло". "Він же бандит! Ви ж знаєте, що він бандит? Чого ж ви соромитеся сказати це? Він же сидів двічі – за грабіж! Ну, бандит, рецидивіст! Злочинець, тому що були сфальсифіковані вибори, і Верховний Суд визнав це! Він у в"язниці повинен сидіти! Ну, слабкий Ющенко...", - сказав Березовський, пише Остров.

Зараз ви читаєте новину «Березовський про Януковича: "Він же бандит, рецидивіст! Він у в"язниці повинен сидіти!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути