четвер, 29 жовтня 2020 12:54

Батько відпрацьовував із сином прийоми самооборони й поранив його ножем

Батько відпрацьовував із сином прийоми самооборони й поранив його ножем
В місті Нова Каховка Херсонської області батько з 14-річним сином відпрацьовував навички самооборони і поранив його ножем в груди Фото: facebook.com/khersonpolice.officia

У Новій Каховці Херсонської області батько з 14-річним сином відпрацьовував навички самооборони й поранив його ножем у груди.

"У Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення з лікарні, що в хірургічне відділення доставили 14-річного хлопця. У нього діагностували проникаюче поранення в ділянку серця. Неповнолітнього прооперували", - повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агресивна жінка з ножем поранила випадкових перехожих

Правоохоронці поговорили з батьками постраждалого та з'ясували, що родина благополучна. 35-річний батько пояснив, що син займається єдиноборствами. Того дня вони вдома разом відпрацьовували вправи із захисту від озброєного нападу. Батько взяв ніж із рибальського набору й імітував нападника, а син мав ухилятися. Під час цього чоловік випадково поранив дитину ножем.

У поліції відкрили кримінальне провадження за необережне тяжке чи середньої тяжкості тілесне ушкодження. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру.

У селі Великі Дмитровичі Обухівського району Київської області сталася трагедія. Чоловік з мисливської рушниці випадково поцілив у матір із дитиною. Він приїхав в Обухівський район, щоб продати зброю. Чоловік демонстрував її друзям і вистрелив. Куля пролетіла майже 1,5 км і влучила в жінку, яка сиділа на подвір'ї з дитиною.

Зараз ви читаєте новину «Батько відпрацьовував із сином прийоми самооборони й поранив його ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі