субота, 17 квітня 2021 18:10

Батько покинув 2-річного сина під лісом. Де була мати

Батько покинув 2-річного сина під лісом. Де була мати
2-річного Богдана Уніченка шукали трохи менше доби. Знайшли у лісосмузі, на відстані близько 5 км від дому. Він був брудний, виснажений та плакав. Хлопця оглянули лікарі, його життю та здоров'ю нічого не загрожує. Фото: facebook.com/Андрій Нєбитов

2-річний Богдан Уніченко з села Рагівка на Київщині залишається в Іванківській районній лікарні. Він майже добу блукав лісом поблизу села. Його шукали понад 300 людей, задіяли квадрокоптери і підняли вертоліт рятувальників.

Біля лісу хлопчика покинув батько, Віталій Уніченко. Сам пішов по дрова, а малому казав чекати. Коли повернувся – сина вже не було. Мати хлопчика, Катерина, в цей час була в крамниці.

"Я в крамниці була. Коли повернулася – сина немає. Я мало з розуму не зійшла. Не думала, що чоловік піде по дрова. Думала, мене спочатку дочекається. Кинулися самі шукати. Думали, зможемо, бо знаємо навколо кожне дерево. Шукали по канавах, кущах і ровах. Як стемніло – поліцію покликали", - розповіла Катерина Уніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ці діти не загубилися. Їх загубили дорослі" – експерт про гучні зникнення малюків

Залишатиметься в лікарні з сином до понеділка. Із чоловіком запевняють, що сина більше ніколи не залишать самого.

У селі сім'ю характеризують позитивно. Кажуть, малий доглянутий, а в хаті завжди чисто, тепло і є що їсти. Тим часом, родину уже взяли на облік як таку, яка опинилася в складних життєвих обставинах. Фахівці служби у справах дітей і сім'ї будуть навідувати Уніченків 2-3 рази на місяць, за словами начальниці служби Поліської РДА Марини Ярмак.

14 квітня в селі Рагівка на Київщині зник 2-річний Богдан Уніченко. Мати виявила відсутність сина приблизно о 16:00. І спочатку намагалася шукати хлопчика самотужки. Однак не знайшла й приблизно о 21:00 звернулася до поліції. Його всю ніч шукали майже 200 людей. На ранок долучилися ще майже сотня пошуківців. Оглядали прилеглу місцевість села, зокрема, ліси, ниви та важкодоступні місця на землі. А потім розширили радіус пошуків до найближчих сіл. Залучили квадрокоптери та підняли в небо вертоліт рятувальників. Пошуки ускладнювалися тим, що навколо села багато лісів і чагарників.

Зараз ви читаєте новину «Батько покинув 2-річного сина під лісом. Де була мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі