середа, 12 вересня 2018 09:16

Батьки замореного голодом хлопчика - на лаві підсудних

Батьки замореного голодом хлопчика - на лаві підсудних
У Новоукраїнці на Кіровоградщині судитимуть батьків, які морили голодом 4-річного сина. На перших засіданнях їм обирають запобіжні заходи. Фото - CBN

У місті Новоукраїнка на Кіровоградщині суд обрав запобіжний захід депутату райради Олександу Мольченку – 2 місяці цілодобового домашнього арешту.

Його підозрюють у тому, що морив голодом сина 4-річного Владислава. Підозру оголосили і матері дитини. Про це повідомив начальник Новоукраїнської районної поліції Ігор Матвійчук.

"Розглядалося клопотання про обрання запобіжного заходу лише Олександрові. Суд виніс ухвалу щодо цілодобового домашнього арешту за його домашньою адресою. Щодо його дружини також буде розглядатися клопотання", - сказав Матвійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько замореного голодом 4-річного хлопчика записав відеозвернення

Трьох доньок - 10-річну Олександру від першого шлюбу жінки та 2 спільних – 6-річну Юлію та Єву, 11 місяців, тимчасово забрали до лікарні.

Місяць тому 4-річного Владислава з родини Мольченків забрали силоміць соціальні служби. Хлопчик потрапив до лікарні в дистрофічному стані. Важив 7 кг, це майже у півтора рази менше норми. За цей час дитина набрала 4 кг ваги.

Зараз ви читаєте новину «Батьки замореного голодом хлопчика - на лаві підсудних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі