четвер, 22 жовтня 2020 11:08

Балуха виписали з лікарні

Українського активіста, колишнього політв'язня Кремля, якого жорстоко побили в Києві у ніч на 8 вересня, виписали з Лікарні швидкої допомоги в Києві. Про це написала волонтерка Наталія Лютікова 21 жовтня на своїй сторінці у Facebook.

"Усім, хто хвилювався, молився, вірив і чекав, вітання від Балуха Володимира. Велика подяка від Володі за любов і підтримку в найскладніший період Ксенії Буряк, а також кожному, хто був поряд", – написала волонтерка.

Автор: https://www.facebook.com/ljutikova
  На активіста чекає процес реабілітації
На активіста чекає процес реабілітації
Автор: https://www.facebook.com/ljutikova
  Наталія передала від Володимира Балуха слова підтримки, тим хто був з ним у найважчий час
Наталія передала від Володимира Балуха слова підтримки, тим хто був з ним у найважчий час

За її словами, у Володимира "завершився страшний етап болю й невідомості". Тепер у активіста розпочнеться процес реабілітації. Найближчі місяці на нього чекає багато вправ, професійне лікування в одній з найкращих клінік країни.

Наталія передала від Володимира Балуха слова подяки тим, хто був із ним у найважчий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арештували підозрюваного в побитті Балуха

8 вересня в Києві побили кримського активіста й колишнього політв'язня Кремля 49-річного Володимира Балуха. Його знайшла перехожа в Гідропарку. У Володимира виявили черепно-мозкову травму, зламані ключиці й руку. Йому зробили операцію на голові. Стан лікарі оцінювали як важкий. 5 жовтня Балух вийшов зі штучної коми. За побиття затримали 33-річного жителя Київщини. Між ним та активістом виник словесний конфлікт. Чоловік завдав Володимиру Балуху удару ногою у спину, внаслідок чого останній впав на бетонне покриття пішохідної доріжки, вдарившись при цьому головою.

Зараз ви читаєте новину «Балуха виписали з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі