понеділок, 21 жовтня 2019 19:58

Бачила диявола: розповіли про жінку, яка порізала трьох власних дітей

Бачила диявола: розповіли про жінку, яка порізала трьох власних дітей
У Запоріжжі 30-річна жінка порізала ножем трьох своїх дітей 9, 7 і 3 років. Після того намагалася вкоротити віку собі. Фото - ТСН

30-річна жінка, яка у Запоріжжі порізала своїх молодших дітей 9, 7 і 3 років, бачила у них диявола. Тому не повинні жити.

За словами сусідів, родина ніколи не справляла враження проблемної. Жінка доглядала дітей та намагалась працювати навіть у декреті. Напад агресії в матері стався, коли власники будинку повідомили, що продаватимуть його, і родині треба шукати інше місце проживання, повідомляє ТСН.

Власниця оселі живе у хаті навпроти. Саме її вночі розбудила 14-річна донька орендарів. Вона прийшла додому, не змогла відкрити двері. У власниці житла попросила другий комплект ключей. Жінка дала їх, а згодом почула несамовиті крики. Коли забігла до будинку, побачила матір з кухонним ножем у руці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судять жінку за вбивство трьох власних дітей

"Я забрала в неї ніж, маму в одну кімнату, дівчинка побігла до дітей в спальню. Виходили усі в крові", - розповідає Наталія Ковтун, власниця житла.

Батька родини вдома у цей час не було, чоловік якраз поїхав в гості до родичів. Доки сусідка із старшими дітьми чекали поліцію, жінка читала молитви, намагалася задушити молодшого сина і вкоротити віку собі.

Наймолодша поранена нею дитина у хірургічному відділенні, ще двоє – у реанімації. Поранень вдалось уникнути 13-річному сину, до нього у кімнату мати з ножем не заходила. Нині хлопець разом із найстаршою сестрою у центрі психологічної реабілітації. Після виписки з лікарні туди ж мають доправити і малечу. Їхня матір чекатиме суду у психіатричному диспансері.

Подія сталася 20 жовтня о 21:42 у будинку на вулиці Ігоря Сікорського, де живе родина. Слідчі встановлюють обставини та мотиви злочину. Відкрите кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Бачила диявола: розповіли про жінку, яка порізала трьох власних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі