вівторок, 31 липня 2012 16:13

Автокатастрофа в Польщі: стан постраждалої українки задовільний

Автокатастрофа в Польщі: стан постраждалої українки задовільний
На залізничному переїзді у Польщі загинули 9 людей. Фото: TVN24.pl

Стан постраждалої в ДТП під польським Лодзем українки стабільний, повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров.

"О 21.00 30 липня консул України відвідав лікарню, в якій знаходиться постраждала громадянка України і провів зустріч з директором клініки з питань подальшого лікування нашої співвітчизниці. За твердженнями лікарів, стан громадянки Україні стабільний, її життю нічого не загрожує", - сказав він.

Дикусаров зазначив, що вже впізнано всіх дев'ятьох загиблих в ДТП українців.

"Ідентифікація тіл була проведена громадянином України, що працював із загиблими. Посольством України в Польщі спільно з прокуратурою міста Лодзь відпрацьовуються питання приїзду в Польщу рідних загиблих громадян. Крім того, триває судмедекспертиза тіл загиблих", - зазначив прес-секретар МЗС.

Як повідомлялося, 30 липня під Братошевіцамі Лодзького воєводства Польщі на нерегульованому залізничному переїзді потяг протаранив мікроавтобус, в якому їхало 10 чоловік, всі українці, жителі Тернопільської області. 9 людей загинули.

 

Зараз ви читаєте новину «Автокатастрофа в Польщі: стан постраждалої українки задовільний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі