неділя, 18 серпня 2019 18:47

Автобус злетів у кювет, а легковик відкинуло у бік: на трасі сталася смертельна аварія

Автобус злетів у кювет, а легковик відкинуло у бік: на трасі сталася смертельна аварія
На Черкащині в смертельному зіткненні зійшлися легковик і автобус. Фото - ТСН

18 серпня на виїзді із селища Чорнобай на Черкащині сталася смертельна аварія.

Там зіткнулися Daewoo Lanos і рейсовий автобус сполученням "Черкаси-Миргород". Троє людей загинули. Ще 5 зазнали травм, повідомили в прес-службі "Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легковик влетів під автобус: багато травмованих

За попередніми даними, водій легковика не впорався з керуванням та вилетів на зустрічку, де врізався в рейсовий автобус. Внаслідок зіткнення автобус через протилежну смугу злетів у кювет, а легковик відкинуло у бік.

Пасажири Daewoo Lanos загинули на місці. Окрім цього "швидка" госпіталізувала 30-річну пасажирку автомобіля. Її було терміново доставлено в реанімаційне відділення, з попереднім діагнозом черепно-мозкова травма та скальпована рана лоба. Також до лікарні було доставлено 4-х пенсіонерок, які перебували в салоні автобуса. У них діагностували численні забої та переломи.

Усі обставини аварії встановлює поліція.

В автомобільній аварії загинула балерина 31-річна Світлана ІСАКОВА. Із чоловіком Володимиром Поляковим поверталася із відпустки з італійського міста Піццо. Їхали у мікроавтобусі "Фольксваґен ЛТ 35" із Борисполя до Харкова. Між селами Білоцерківське та Коноплянка на Полтавщині у них влетів автобус "Сетра 317".

Зараз ви читаєте новину «Автобус злетів у кювет, а легковик відкинуло у бік: на трасі сталася смертельна аварія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі