понеділок, 27 серпня 2018 09:38

Автобус переїхав сім'ю з дітьми на пішохідному переході
6

У Дніпрі водій маршрутки збив сім'ю з малими дітьми на пішохідному переході.

Аварія сталася вчора близько 19:00 на перехресті вулиці Шмідта та проспекта Яворницького. За словами очевидців, мікроавтобус не дочекався дозволеного сигналу світлофору, почав рух, коли дорогу переходила сім'я з трьома дітьми. Авто переїхало візочок з немовлям, ще одна дитина потрапила під колеса, пише "Інформатор".

Водій маршрутки у Дніпрі збив сім'ю з малими дітьми.
Фото: dp.informator.ua
Водій маршрутки у Дніпрі збив сім'ю з малими дітьми.
Водій маршрутки у Дніпрі збив сім'ю з малими дітьми.
Водій маршрутки у Дніпрі збив сім'ю з малими дітьми.
Водій маршрутки у Дніпрі збив сім'ю з малими дітьми.

"Як стверджують свідки, маршрутка їхала на заборонний сигнал світлофора, коли залишалося ще цілих 15 секунд. Авто чомусь почало їхати прямо на людей, які переходили дорогу на зелений сигнал, і збило сім'ю з дитячим візочком. Постраждали двоє дітей – 6-місячна дівчинка і 5-річний хлопчик. У немовляти садна і забиті місця, а ось у хлопчика більш серйозні ушкодження", – прокоментувала поліцейська Любов Вусатюк.

Дітей госпіталізували. Водій маршрутки перебуває у шоковому стані. Каже, не помітив перехожих через перевтому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія забрала життя сестри та брата

"На зелений сигнал дорогу переходили я з дружиною і троє дітей. Маршрутка їхала по проспекту у другому ряду і збиралася повертати праворуч, на вулицю Шмідта. Переїхала візок з немовлям, ще одна дитина потрапила під колеса. Старшому зроблять рентген, бо у нього пошкоджені ноги та інші травми, це зараз уточнюється в лікарні", – розповів батько постраждалих дітей Андрій.

У Києві на перетині вулиці Анни Ахматової і проспекту Петра Григоренка сталася аварія за участю автомобілів Dacia служби таксі Uber і Volkswagen Golf. Постраждали дві людини.

Зараз ви читаєте новину «Автобус переїхав сім'ю з дітьми на пішохідному переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі