пʼятниця, 06 листопада 2020 22:44

Авто влетіло в зупинку: багато постраждалих
5

У Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Honda Civic і Suzuki Grand Vitara.

Після аварії один з автомобілів відкинуло в зупинку громадського транспорту. У результаті ДТП постраждали 5 осіб. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Фото: Нацполіція
Фото: Нацполіція
Фото: Нацполіція
Фото: Нацполіція
Фото: Нацполіція

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ховали у весільній сукні: розповіли про 30-річну загиблу в ДТП на майдані Незалежності

"Попередньо встановлено, що сталося зіткнення автомобіля Honda Civic, який рухався по головній дорозі, з Suzuki Grand Vitara, який виїжджав з придомової території. Від удару транспортний засіб Honda Civic відкинуло у будівлю зупинки громадського транспорту. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали 28-річний водій і четверо пасажирів автомобіля Honda Civic", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, що всі постраждалі доставлені до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. 79-річний водій Suzuki Grand Vitara від госпіталізації відмовився.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 286 ККУ. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

У Чернівцях водій Renault на великій швидкості протаранив ворота центрального корпусу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і врізався в будівлю одного з корпусів.

Зараз ви читаєте новину «Авто влетіло в зупинку: багато постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі