вівторок, 17 квітня 2018 11:00

Аварія в Кривому Розі: правоохоронці попередньо назвали винуватця

Аварія в Кривому Розі: правоохоронці попередньо назвали винуватця
Винуватцем масштабної аварії у Кривому Розі на Дніпропетровщині слідчі вважають водія Mazda, за попередньою інформацією. Фото - Депо

Винуватцем масштабної аварії у Кривому Розі на Дніпропетровщині слідчі вважають водія Mazda, за попередньою інформацією.

Маршрутка, що потрапила в смертельну аварію, не перевищувала швидкість. За данними трекінгу, маршрутне таксі рухалось з швидкістю 50 км/год, пише "Первый Городской". Автобус, що зіткнувся із ним, рухався з швидкістю приблизно 60 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 людей постраждало в аварії з мотоциклістом

18 квітня у місті оголошено днем жалоби за загиблими, повідомляє прес-служба міськвиконкому. Для надання допомоги постраждалим залучені найкращі медичні фахівці, комунальне підприємство "Фармація" забезпечило лікарні необхідними ліками.

Також місто надасть допомогу сім'ям жертв аварії.

Аварія сталася близько 6:00 17 квітня у центрі Кривого Рогу. Mazda зіткнулася з маршруткою, її винесло на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автобусом АМКР. 10 людей загинули, ще 18 отримали травми. Четверо постраждалих перебувають у вкрай важкому стані. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Аварія в Кривому Розі: правоохоронці попередньо назвали винуватця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі