пʼятниця, 07 лютого 2014 14:42

"Армію" самооборони Майдану збільшать до 30-40 тисяч - Парубій

"Армію" самооборони Майдану збільшать до 30-40 тисяч - Парубій
Фото: euronastup.org

На раді Самооборони Майдану було прийнято рішення про розширення і створення Всеукраїнської структури Самооборони по всій України. Про це сьогодні на прес-конференції у Штабі національного спротиву у Будинку профспілок заявив комендант Майдану Андрій Парубій.

"Ми ухвалили положення про те, що самооборона є понадпартійним громадським рухом, який координує свої дії зі Штабом національного спротиву тут у Києві, який займається захистом суверенітету і державної цілісності України та який відстоює європейський вибір України", - розповів Парубій.

За його словами, Самооборона своїм завданням бачить захист прав і свобод громадян, а також організований супротив діючому режиму.

Для організації Всеукраїнської системи Самооборони частина командирів сотень Майдану виїжджають у регіони для налагодження координації між існуючими організаціями самооборони.

"Ми бачимо наше завдання, щоб лави самооборонців виросли з сьогоднішніх 10-15 тисяч до 30-40 тисяч у найкоротші терміни", - заявив Парубій.

Він наголосив, що дії Самооборони повністю узгоджені зі Штабом національного спротиву.

Зараз ви читаєте новину «"Армію" самооборони Майдану збільшать до 30-40 тисяч - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі