четвер, 26 березня 2020 11:38

Арешт Кожари: судове засідання транслюватимуть онлайн

Арешт Кожари: судове засідання транслюватимуть онлайн
Ексміністра закордонних справ Леоніда Кожару затримали за підозрою в убивстві бізнесмена Сергія Старицького. Фото: npu.gov.ua

До Шевченківського районного суду Києва надійшло клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Леоніда Кожари. Його підозрюють у вбивстві столичного бізнесмена Сергія Старицького.

Судом ухвалено рішення про онлайн-трансляцію судового засідання. Попередньо, воно відбудеться о 15:00, повідомили у пресслужбі суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випивали, потім побилися: нові подробиці вбивства бізнесмена Старицького

"26 березня 2020 року на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання слідчого управління Головного управління Національної поліції в Київській області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно Кожари Леоніда Олександровича", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що з метою дотримання карантинних заходів і недопущення скупчення людей у залі судового засідання будуть присутні лише учасники судового процесу.

Сергій Старицький був головою правління телеканалу "Інтер", останні 13 років - директором рекламного холдингу "Атлантик Груп". Дружив із Леонідом Кожарою майже 40 років, навчалися в одній групі в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. 21 лютого Старицький приїхав у гості до Кожар. Дружина ексміністра накрила стіл, випили спиртного. Коли пролунав постріл, жінка була в іншій кімнаті. Зайшла на кухню. Гість був мертвий, у руках затиснутий пістолет. Поліцейські зафіксували самогубство, однак справу перекваліфікували на вбивство. Кожару затримали 25 березня.

Зараз ви читаєте новину «Арешт Кожари: судове засідання транслюватимуть онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі