субота, 20 жовтня 2012 04:44

Японець порізав кухонним ножем шістьох перехожих

Японець порізав кухонним ножем шістьох перехожих
vesti.ru

У японській префектурі Фукуока безробітний 26-річний Кімітака Накано влаштував різанину на залізничній станції Хаката, в результаті якої постраждали шестеро людей. За інформацією поліції, знаряддям нападу став кухонний ніж.

Відомо, що ні з ким із постраждалих Накано знайомий не був. Сам він, за словами сил правопорядку, зробив цей вчинок, "тому що йому так захотілося".

П'ять із шести постраждалих в даний час доставлені в лікарню з пораненнями різної тяжкості, однак, їх здоров'ю нічого не загрожує. Затриманий Накано був знешкоджений співробітником поліції, якому вдалося вибити ніж з його рук.

У Японії такі випадки не рідкість. Наприклад, влітку 2008 року 25-річний хлопець влаштував різанину прямо в центрі жвавого столичного району Акихабара. Тоді загинули 5 людей і ще 12 отримали серйозні ножові поранення - серед постраждалих були і співробітники поліції, які намагалися знешкодити злочинця.

Зараз ви читаєте новину «Японець порізав кухонним ножем шістьох перехожих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі