пʼятниця, 29 квітня 2011 16:10

Американець в костюмі корови вкрав з супермаркету 96 літрів молока

Американець в костюмі корови вкрав з супермаркету 96 літрів молока

Молодий чоловік у костюмі корови виніс із супермаркету Walmart 26 галонів (близько 98 літрів) молока і роздав його перехожим. Інцидент стався в населеному пункті Гаррісонвілль, штат Вірджинія, кілька днів тому.

За словами представника офісу шерифа, поки залишається не ясним, яким чином зловмиснику вдалося вкрасти таку кількість молока і чому його зовнішній вигляд не викликав підозр у персоналу магазину (тим більше, як розповідають очевидці події, злочинець вів себе дивно і намагався наслідувати поведінці цієї корови) .

У супермаркеті правоохоронним органам розповіли, що бачили, як молодий чоловік у костюмі корови скакав по тротуару неподалік від магазина, а потім втік.

Незабаром злочинця, яким виявився 18-річний юнак, затримали. У момент арешту на молодій людині вже не було костюма корови. Коли представники правоохоронних органів оглянули машину підозрюваного, в ній був знайдений коров'ячий наряд. Пізніше зловмисника впізнали співробітники Walmart.

Юнака не стали брати під варту, але зобов'язали з'явитися до суду у зв'язку з крадіжкою молока.

Зараз ви читаєте новину «Американець в костюмі корови вкрав з супермаркету 96 літрів молока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі