четвер, 08 листопада 2018 14:49

Актор "Дизель шоу" вперше розповів про плани команди на майбутнє

Актор "Дизель шоу" вперше розповів про плани команди на майбутнє
Євген Сморигін зняв відеозвернення до шанувальників. Фото: скріншот з відеоролику

Зірка гумористичного "Дизель Шоу" Євген Сморигін зняв відеозвернення до шанувальників вперше після аварії.

Актор подякував усім, хто підтримував їхню команду та допомагав впоратися з трагедією. Гуморист не зміг стримати почуттів на відеоролику, який опублікував у Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про стан здоров'я акторів "Дизель шоу"

"Дякую вам всім за слова підтримки на нашу адресу! Ваша віра, ваша любов окрилює, додає сил, і сподіваюся, надихне на майбутні концерти! Поки рано говорити про щось конкретно, всім потрібно відійти фізично і тим паче морально", - каже Євген.

Підписників стривожила і зворушила промова актора. Користувачі залишили під його відео масу коментарів із побажаннями швидкого одужання та словами підтримки.

"Є життя до і після. Дуже віримо і бажаємо вам скоріше зміцніти", - написали шанувальники.

25 жовтня учасник студії "Дизель шоу" Олег Іваниця повідомив про намір залишити проект після ДТП і смерті колеги Марини Поплавської. Як зізнався артист, ця втрата стала для нього сильним ударом, себе на сцені шоу він більше не бачить.

Пізніше під постом Іваниці почалися активні дискусії про ймовірність того, що проект "Дизель шоу" залишать і інші учасники, у результаті чого він перестане існувати зовсім. У відповідь на це Іваниця записав коротке відеозвернення, в якому запевнив глядачів, що шоу повернеться на сцени та екрани найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Актор "Дизель шоу" вперше розповів про плани команди на майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі