понеділок, 16 липня 2007 15:56

Як Яценюк нагрубіянив стюардесі

У журналі "Фокус" вийшло інтерв"ю зі стюардесою "Міжнародних авіаліній України", де героїня обмовилася про цікавий інцидент з одним із українських міністрів.

"Ось нещодавно летів один міністр. Він сидів біля аварійного виходу, а там не можна перед собою ставити речі. Однак міністр вирішив, що йому дозволено те, що іншим заборонено", – розповіла стюардеса.

"Наш старший бортпровідник його довго переконувала, що правила безпеки і для міністрів такі ж, як і для всіх. Врешті-решт він усе ж таки здався, але неабияк нагрубіянив!" – додала вона.

"Правда, потім він сам подав мені тацю. Мабуть, соромно стало", - заради справедливості сказала дівчина.

У розповіді стюардеси ім"я героя історії не фігурує, проте ТаблоIDу вдалося дізнатися деякі подробиці.

Міністром, який вирішив продемонструвати свою зверхність, виявився... головний дипломат країни Арсеній Яценюк.

Свідки того інциденту розповіли, що Яценюк повертався з Сімферополя до Києва.

Крісла біля аварійного виходу вважаються дуже зручними, оскільки там залишається багато місця для ніг. Однак пасажирам категорично забороняється ставити під крісло валізи і навіть тримати на руках маленькі сумки.

Втім, Яценюк не тільки не хотів прибирати свій багаж, але і повісив на зажим столика піджак, що також не дозволено робити біля аварійного виходу.

Як розповідають очевидці, міністр не реагував на зауваження стюардеси, просто відмахнувшись від неї.

Після цього вмовляти Яценюка прийшла старша бортпровідниця, яка заявила, що урядовець затримує весь рейс, оскільки літак не злетить, поки не приберуть його валізу.

Міністр спілкувався переважно через свого охоронця і тільки через певний час підкорився. Після чого супутник Яценюка не розмістив валізу в нішах над головою, а відніс її у хвіст літака... на кухню.

На одну з реплік, що багаж Яценюка може заважати евакуації пасажирів у разі надзвичайної ситуації, міністр кинув – мовляв, у випадку катастрофи ніякі правила безпеки не врятують, пише Tablo ID.


Фото УНІАН та інші

Зараз ви читаєте новину «Як Яценюк нагрубіянив стюардесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі