субота, 16 серпня 2014 09:51

Афганець з "Айдара" Андрій Марунчак загинув, знищивши ворожий танк

При оточенні українськими військовослужбовцями Луганська героїчно загинув боєць добровольчого батальйону "Айдар", воїн-афганець Андрій Марунчак. Перед смертю боєць підірвав ворожий танк, проте був розстріляний з іншої броньованої машини терористів, повідомляє сайт "Правий сектор. Захід".

  Андрій Марунчак
Андрій Марунчак

 "Андрій мав іти в бій в неділю, проте коли дізнався, що хлопці йдуть на Луганськ, наполіг, що теж піде з ними, бо має великий бойовий досвід. Коли хлопці оточували Луганськ, на них пішли не бойовики, а 10 танків. Андрій підірвав один танк, ще один підірвали інші хлопці. Танки їх і розстріляли", - розповів про героїчну смерть друга боєць Червень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки нічних подій в зоні АТО

Після Євромайдана Андрій Марунчак не повернувся додому в село Брезина Львівській області: він створив 8-у сотню афганців і залишився в Києві. Коли почалась антитерористична операція на сході України, 32 афганця, включаючи Марунчака, приєднались до батальйону "Айдар".

Нагадаємо, за повідомленням ЗМІ, ввечері 15 серпня українські війська увійшли до Луганська і почали бій.

Зараз ви читаєте новину «Афганець з "Айдара" Андрій Марунчак загинув, знищивши ворожий танк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі