вівторок, 13 листопада 2012 16:38

Адвокат Людмили Мазурок заявляє, що правоохоронці на нього тиснуть

Адвокат Людмили Мазурок заявляє, що правоохоронці на нього тиснуть
Адвокат додав, що Людмилу Мазурок залякали на допиті. Фото: fakty.ictv.ua

12 листопада адвоката Лаврентія Кухалейшвілі викликали на допит в УБОЗ, щоб дати свідчення пов'язані зі справою Ярослава Мазурка. Там він пробув цілий день, бо відмовився давати свідчення. Про це Лаврентій Кухалейшвілі розповів кореспонденту Gazeta.ua.

За його словами, біля його дому вночі чергує машина у якій час від часу вмикається світло.

"Мене цілий день пресували в УБОЗі, дали зрозуміти, щоб замовк і не "висовувався". Викликали на допит, тому що два тижні тому у інтерв'ю я заявив свою адвокатську позицію, що Ярослав, або знайдений і нам його скоро покажуть, або його вже немає в живих. З цього приводу мені хотіли провести допит. У мене питали звідки я знаю, що він вже затриманий. Я відмовився від дачі свідчень. Відмовився з тієї причини, що мене як адвоката не мають права допитувати", - розповів адвокат.

Адвокат додав, що Людмилу Мазурок залякали на допиті. Тому вона відмовлялась давати інтерв'ю журналістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три дні тому до матері Мазурка навідувалися міліціонери

"На неї тоді вже давили і ще тоді залякали. Вона ходила без адвоката на допит. Дитині Людмили Мазурок прямо в очі казали, що її батько вбивця. Тому жінка і не давала інтерв'ю", - розповів Лаврентій Кухалейшвілі.

Крім того, Лаврентій Кухалейшвілі більше не захищає інтереси Людмили Мазурок, його відсторонили від захисту.

"Особисто Людмила зі мною договір не розривала. Вона мені не казала, що більше не потребує моїх адвокатських послуг. 7 листопада мені подзвонили спільні знайомі і сказали, що Людмила у ваших послуг більше не потребує. Це спільні знайомі, де вона працює. Після цього ми більше не спілкувались з Людмилою", - розповів він.

Нагадаємо, тіло чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка було знайдено 7 листопада у Києві. Повідомлялося, що він помер від вогнепального поранення, попередня версія загибелі — самогубство. Дружина Ярослава Людмила Мазурок впізнала свого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Людмили Мазурок заявляє, що правоохоронці на нього тиснуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі