пʼятниця, 16 жовтня 2020 10:30

9-річна дівчинка всю ніч сиділа біля вбитої матері
4

На Сумщині чоловік до смерті забив 40-річну дружину. Свідком бійки  стала 9-річна донька подружжя
Фото: su.npu.gov.ua

У Глухові на Сумщині чоловік до смерті забив 40-річну дружину.

Свідком бійки стала 9-річна донька подружжя. Серед ночі вона побачила, що мати не дихає, дочекавшись ранку, - подзвонила до її подруги, а та – 21-річній сестрі дівчинки. Про це розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

"Тіло померлої було в кімнаті на дивані. З першого погляду стало зрозуміло, що жінку було сильно побито. Пізніше судмедекспертиза підтвердила, що 40-річна глухівчанка померла від множинних пошкоджень внутрішніх органів. Подружжя напередодні увечері в черговий раз посварилось. І голова родини вдався до кулаків. Причому бив дружину і руками, і ногами. Щоразу свідком бійок ставала їх малолітня донька", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застав із сусідом: чоловік розправився з дружиною й кинув у погріб

Затриманий чоловік убитої категорично заперечував свою причетність до вбивства дружини.

"Зібрані слідством докази свідчили про зворотнє. Відтак, зловмиснику не залишалось нічого, як у всьому зізнатися. Його затримали і нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання", - каже начальник Глухівського відділу поліції Сергій Буханістий.

Працівники прокуратури та поліції готують матеріали для оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.

У Великобілозерському районі Запорізької області 34-річний чоловік під час сімейної сварки побив до смерті свою 24-річну дружину. Лікарі протягом 12 годин боролися за життя потерпілої.

Зараз ви читаєте новину «9-річна дівчинка всю ніч сиділа біля вбитої матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі