середа, 20 червня 2018 17:04

9-річна дівчинка трималася в морі за тата-потопельника

9-річна дівчинка трималася в морі за тата-потопельника
У курортному селищі Кирилівка Запорізької області рятувальники дістали з води Азовського моря тіло 39-річного чоловіка. Фото - Поліція

У курортному селищі Кирилівка Запорізької області рятувальники дістали з води Азовського моря тіло 39-річного чоловіка. За нього трималася 9-річна донька.

"Загиблого виявили біля Федотової коси в районі бази відпочинку "Троя". Одна з відпочивальниць помітила, що з моря на берег довго не повертаються двоє людей і звернулася по допомогу до працівника прокату гідроциклів. Він на відстані 50 метрів від берега помітив тіло чоловіка, за яке трималася маленька дівчинка", - повідомили в прес-службі ДСНС області.

Як стало відомо, батько з дочкою приїхали на курорт із Харкова. Вирішили поплавати на матраці, однак це закінчилося трагедією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забрала водоверть: двоє братів утопилися в Дніпрі

Рятувальники доставили на берег тіло потопельника і його 9-річну дочку. Життю дівчинки нічого не загрожує. За фактом трагедії ведуть розслідування. Тіло чоловіка відправили на експертизу.

20 червня у Приморському Кілійського району на Одещині знайшли тіло 10-річного Кирила. Потонув у морі під час відпочинку. Пошукові роботи тривали понад дві доби.

Зараз ви читаєте новину «9-річна дівчинка трималася в морі за тата-потопельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі